Over

Leuk je te ontmoeten!

Ontdek hoe PixelTales jouw merk kan helpen zich te onderscheiden met een unieke en herkenbare huisstijl. De combinatie van strategisch advies, creatieve ontwerpen en onderzoek naar jouw doelgroep en concurrentie, zorgt ervoor dat jouw merk de aandacht trekt en blijft hangen bij potentiële klanten.

Roland van Rut

De wereld van media en technologie fascineert me. Het kan mensen helpen om informatie te verkrijgen, plezier te brengen en het stelt ons in staat om in contact te blijven met mensen over de hele planeet.

Als grafisch ontwerper vind ik het belangrijk om te weten hoe ik mijn publiek kan helpen hun leven te verbeteren. Daarom werk ik intensief met hen samen om het beste eindresultaat te creëren. Dit doe ik voornamelijk door middel van interviews en gebruikerstests. Ik vind het geweldig om nuttige dingen te creëren die een betekenisvolle impact hebben op mensen en hun leven, of dat nu is door een glimlach op hun gezicht te toveren of een probleem op te lossen dat ze misschien hebben.

De afgelopen jaren heb ik het genoegen gehad om aan speciale projecten te werken. Van een website die niet-nederlandse tienerstudenten helpt Engels te leren tot een portaal dat nu wordt gebruikt om te helpen bij de dagelijkse activiteiten in een opvanghuis voor kwetsbare tieners. Ik vind het prettig wanneer ik iets kan creëren dat een sociale impact heeft.

Technologie speelt een grote rol in mijn creatieve proces. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe technologische ontwikkelingen, software en tools die ik kan gebruiken om nog meeslependere en spannendere projecten te creëren. Ik zie het gebruik van technologie niet per se als het einddoel, maar als een manier om kunstwerken te versterken.

Branding

Laat je merk spreken met een doeltreffende merkidentiteit op maat.
Brand scan
Merkstrategie
Positionering
Logo en huisstijl
Maak indruk

Webdesign

Samen zorgen we ervoor dat jouw onderneming online gevonden wordt.
Bereik vergroten

Social

Content, advertenties en strategieën om je online bereik te laten groeien.
Meer leads

Webdesign

PixelTales zorgt ervoor dat jouw merk goed voor de dag komt. Hier nog wat extra bodytekst.
Brand scan
Merkstrategie
Positionering
Logo en huisstijl

Social

PixelTales zorgt ervoor dat jouw merk goed voor de dag komt. Hier nog wat extra bodytekst.
Brand scan
Merkstrategie
Positionering
Logo en huisstijl

Laten we eens praten over jouw doelen

Opvallen op sociale media? PixelTales begrijpt je doelgroep en genereert clicks voor jou.
© 2023, PixelTales
KVK: 83594965